Favorite brand presentation : Urban Owl is our future

Οποία χαρά, οποία ευτυχία, σταματήστε ότι κάνετε, σήμερα φοράω τα νέα αγαπημένα μου στρογγυλά γυαλιά ηλίου από τους Urban Owl. Αν δεν σας κάνει κάτι κλικ όταν ακούτε τις δύο αυτές λέξεις, μην ανησυχείτε, θα σας πω εγώ τι εστί Urban Owl για να μπορούμε να συντονιζόμαστε στο μέλλον. 
Urban Owl λοιπόν ονομάζεται η προσπάθεια δύο νέων ανθρώπων, του Δημήτρη Διαμαντή και του Άγγελου Καλογηράτου, που προτίμησαν να μείνουν στην Ελλάδα και να επιχειρήσουν τη δημιουργία ενός δικούς τους project (σε αυτό το σημείο 12 points από εμένα, μπράβο παιδιά που δεν το παίξατε πουλιά να μας φύγετε στα εξωτερικά και να μας κουνάτε τα φτερά της επιτυχίας από εκεί). Τα γυαλιά Urban Owl είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα, με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, από υψηλής ποιότητας Ιταλική πρώτη ύλη και σε σχέδια με new retro επιρροές, ήδη ταξιδεύουν από τη Γαλλία μέχρι την Αμερική. Οι φακοί υψηλής ευκρίνειας - High Definition, είναι μια νέα εμπειρία φακών που έχουν την ικανότητα να φιλτράρουν επιλεκτικά το φως του ήλιου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των κύριων χρωμάτων όπως το κόκκινο, το πράσινο, το κίτρινο και το μπλε, που δημιουργούν μια αίσθηση ξεκούραστης και απολαυστικής όρασης (τα βλέπετε όλα πιο ωραία με αυτά τα γυαλιά, τι άλλο θέλετε καλέ???)
Εκτός από τα plus/plus/plus που ανέφερα παραπάνω, η φίρμα είναι εντελώς coordinated με την σημερινή global κατάσταση όπου οι ψηφοφορίες είναι πολύ in, ασχέτως αν σε κάποιες χώρες τα αποτελέσματα είναι εντελώς out (δεν λέμε που αλλά το πιάσατε το υπονοούμενο). Εδώ έχουμε να κάνουμε με ψηφοφορία δημιουργίας και παραγωγικότητας και αφού διαβάσετε με προσοχή το κείμενο που ακολουθεί θα μπείτε όλοι μα όλοι να ψηφίσετε. Εντάξει? Εντάξει (λέτε εσείς). Πάμε να το αναλύσουμε και αυτό το θέμα ορέ ενημερωμένα φασιονόπαιδά μου : 
Το Democratizing Eyewear Style αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των Urban Owl. Λειτουργούν με δημοκρατικές αρχές (είδατε, δεν είναι παίξε-γέλασε το brand),  από τον τρόπο που παράγουν μέχρι και τον τρόπο που σχεδιάζουν τα γυαλιά τους. Μέσω του Voting (της online ψηφοφορίας) o επισκέπτης μπορεί να δει online σχέδια γυαλιών και να ψηφίσει ποιο θα είναι το επόμενο που θα παραχθεί.
Στο 2ο Voting που πραγματοποιούν, τρεις νέες ομάδες Ελλήνων σχεδιαστών, οι Cutcuutur, οι Βlame Your Daze και οι Κενό, σχεδιάζουν τα γυαλιά ηλίου που ονειρεύονται σε συνεργασία με την σχεδιαστική ομάδα των Urban Owl, έτσι ώστε να δημιουργηθούν 3 μοντέλα που θα αντικατοπτρίζουν το σχεδιαστικό ύφος του κάθε brand.
Τα τρία σχέδια βρίσκονται στην πλατφόρμα που δημιουργήθηκε ειδικά για την ψηφοφορία, και επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει online το σχέδιο γυαλιών ήλιου που του αρέσει. Η διαδικασία της online ψηφοφορίας θα διαρκέσει 3 εβδομάδες. Τo σχέδιο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα παραχθεί σε Ελληνικό εργαστήριο μέσα από μια χειροποίητη διαδικασία. 
Φορώντας λοιπόν σήμερα το ωραιότατο μοντέλο OMG από τους Urban Owl, δεν σκέφτομαι κάτι ιδιαίτερο, απλά κάθομαι στον καθρέφτη, με κοιτάζω και μου αρέσω. Γιατί δηλαδή, το εισαγόμενο γυαλί θα με έδειχνε ωραιότερη από το εγχώριο? Αμ πως!!! Εσείς, ψηφίστε. Τέλος. Urban Owl. Τέλος. 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις