SEBASTIAN PROFESSIONAL: ECLECTIC LINE FALL/WINTER 2016

Με το motto “Χωρίς τόλμη, δεν υπάρχει δημιουργία”, η Sebastian, για πάνω από 35 χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, εκπροσωπώντας πάντα ό,τι πιο πρωτοποριακό. Το υψηλής αισθητικής brand που έχει συνδέσει το όνομά του με προϊόντα για τα μαλλιά που απελευθερώνουν τη δημιουργικότητα και επιτρέπουν την απεριόριστη ελευθερία έκφρασης απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να βρίσκονται πάντα μπροστά από τις τάσεις. Η ιδέα για τη δημιουργία του brand, γεννήθηκε στο Los Angeles στις αρχές τις δεκαετίας του ’70, από την νεαρή κομμώτρια Geri Gusenza.
Αυτήν τη σεζόν, η Sebastian δημιουργεί έναν κόσμο χωρίς ετικέτες ή όρια. Σε αυτό τον κόσμο, ο καθένας έχει τη δύναμη να γίνει ο καλύτερος εαυτός του και να αφήσει το στίγμα του ως ένα καθημερινό αριστούργημα. Οι άνθρωποι απελευθερώνονται και συνδέονται με τους πολιτισμούς, πάνε ενάντια στους κανόνες και το κατεστημένο. Μαλλιά, μόδα και body art ανακατεύονται σε μια γιορτή τάσεων για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις. Το συνηθισμένο ανατρέπεται για να αποκτήσει νέα προοπτική. Limited Edition προϊόντα συνδυάζονται με αναπάντεχους τρόπους, ενώ οι παγκοσμίου φήμης Art Directors Michael Polsinelli και Shay Dempsey δοκιμάζουν τα όρια της προσωπικής έκφρασης.
Τα όρια της δημιουργικότητας διευρύνονται και απογειώνουν κάθε στυλ. Το κάθε ένα από αυτά αναδεικνύεται με ένα γραμμικό tattoo του διάσημου tattoo artist Maxime Buchi. Πριν από τη συνεργασία με τη Sebastian, ο Maxime Büchi έγινε γνωστός για τις συνεργασίες του με brands από τον χώρο της μόδας, όπως ο Alexander McQueen ή ο Rick Owens για τους οποίους σχεδίασε το λογότυπο. Η Vogue έχει αναγνωρίσει τον Maxime Büchi ως «έναν από τους πιο πετυχημένους tattoo artist στον κόσμο».
Τα 6 iconic προϊόντα styling, τα 6 αποκλειστικά tattoos για unlimited styling, που γνωρίσαμε στο event της περασμένης Δευτέρας στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ, είναι : 
  • Shaper Fierce: Η θρυλική λακ με το έξτρα δυνατό κράτημα που διαρκεί.
  • Drynamic+: Το ξηρό σαμπουάν νέας γενιάς με όλα τα οφέλη του styling.
  • Volupt Spray: Το επαναστατικό σπρέι για πολυτελή όγκο.
  • Sublimate: Το τελικό φινίρισμα για όλους τους τύπους μαλλιών.
  • Potion 9: Η αυθεντική θεραπεία αναδόμησης και αναδιαμόρφωσης του styling.
  • Craft Clay: Η ανεπανάληπτη κρέμα φορμαρίσματος με άργιλο για ματ αποτέλεσμα με ελαστικό κράτημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις