New personal style post : Me and my winter el. ma belle

Η πρώτη φορά που συναντηθήκαμε ήταν πριν από περίπου 4 χρόνια στο παλιό showroom της οικογένειας επί της παραλιακής. Αν και είχα πάει προετοιμασμένη, οφείλω να ομολογήσω πως αυτό που αντίκρισα ήταν κάτι πολύ μεγαλύτερο των προσδοκιών μου. Εμφανίστηκε από το πουθενά, αιθέρια, με σιλουέτα μοντέλου που έχει περπατήσει χιλιόμετρα πάνω και κάτω από τις πασαρέλες. Είχε ένα χαμόγελο ευγενικό αλλά το μάτια, θα το πω λίγο λαϊκά και συγχωρέστε με γι αυτό, σε έκοβαν κανονικότατα from top to bottom. Μου έδωσε το χέρι της απαλά, μου συστήθηκε, άκουσα την φωνή της και τότε κατάλαβα πως είναι να υποκύπτεις στη γοητεία ενός ανθρώπου, όχι απαραίτητα κάποιου από το αντίθετο φύλο αλλά ενός ανθρώπου που έχει ζήσει και ζει ωραία ζωή και φαίνεται, χωρίς αυτός όμως να κάνει προσπάθειες για να το δείξει.
Έχοντας λοιπόν πλήρη εμπιστοσύνη στο γούστο μιας κυρίας που ξεπερνά το στυλ, ένα φθινοπωρινό απόγευμα ανταποκρίθηκα στην πρόσκλησή της, στην πρόσκληση της κυρίας Soraya Τσαντίλη για να δω τη νέα σειρά των el. bags, της σχεδιάστριας Λίας Μαντζώρου. Η Λία μου είπε πως οι el. bags σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν με γνώμονα το ελληνικό στοιχείο που συναντάμε σε κάθε προορισμό μας στα  Ελληνικά νησιά. Ιδανικές για καθημερινή χρήση, όλες τις ώρες της ημέρας, θα μεταφέρουν τα απαραίτητα, δηλαδή σχεδόν όλη μας τη ζωή. Θα μας συνοδέψουν στο γραφείο αλλά και στο γυμναστήριο. στις βόλτες μας αλλά και στο διήμερο σε κάποια κοντινή απόδραση. Το brand el. αφορά μια ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από το καλαίσθητο και πάντα με ιδιαίτερο σεβασμό στην Ελλάδα καθώς όλο το δημιουργικό και παραγωγικό κομμάτι γίνεται εδώ. el. είναι άλλωστε το πρώτο συνθετικό της λέξης Ελλάς και στην αρχαία Ελλάδα, ελ σήμαινε φως. 
Σήμερα έχω την χαρά να σας δείξω δύο από τα νέα μοντέλα el. - approved by Soraya Tsantilis. Kι αν ξεκίνησα το σημερινό post με μια δήλωση λατρείας προς ένα πρόσωπο, τελειώνω με μια δήλωση λατρείας σε ένα Ελληνικό προϊόν που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από άλλα αντίστοιχα που κυκλοφορούν στο εξωτερικό. Σας χαιρετώ. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις