Fashion fact : See the complete Kenzo x H&M Collection

Στις 19 Οκτωβρίου που λέτε, θα σημάνουν χαράς ευαγγέλια γιατί άλλη μια σχεδιαστική συνεργασία του σουηδικού πολυκαταστήματος μόδας Η&Μ παρουσιάζεται πρώτα στον σκληρό πυρήνα της μόδας αυτού του πλανήτη (βλέπε editors, bloggers, celebrities - δεν γίνεται προσομοίωση της ελληνικής πραγματικότητας εδώ) και στη συνέχεια μετά από λίγες μέρες θα ανοίξει για τον υπόλοιπό κόσμο, την πλέμπα δηλαδή, γιατί δεν μπορεί τώρα η πλέμπα να είναι μαζί με τους σκληροπυρηνικούς, μη τρελαθούμε, ασχέτως αν η πλέμπα θα δώσει τα χρήματα κανονικά στο ταμείο για να αγοράσει τα ρουχάκια ενώ οι σκληροπυρηνικοί θα τα πάρουν όλα δωρεάν (θα το αναλύσουμε αυτό σε κάποιο άλλο post, όχι τώρα).
Το σουηδικό brand κάνει κάθε χρόνο μια συνεργασία με έναν σχεδιαστή και παρουσιάζει μια σειρά για ένα αρκετά μεγάλο κοινό. Τα υπέρ των συνεργασιών : α) το μεγάλο κοινό. Όλοι σήμερα έχουμε δικαίωμα στη μόδα, στο ωραίο, στο καλοραμμένο, στο στυλάτο. β) κάποιες από τις προηγούμενες συνεργασίες του Η&Μ (βλέπε Marni, Commes Des Garcons, Lanvin, Margiela). Τα κατά της συνεργασίας : α) οι τιμές - όταν βλέπω ρούχο πολυκαταστήματος να κοστίζει πάνω από 150 ευρώ το αίμα μου ανεβαίνει στο κεφάλι. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι το ρούχο που αγοράζει εξακολουθεί να είναι Η&Μ, σχεδιασμένο όμως από έναν designer (δηλαδή τι είχες Παντελάκι μου, τι είχες Παντελή μου). β) κάποιες από τις προηγούμενες συνεργασίες (Balmain, Alexander Wang). 
Τα ρούχα που σχεδίασε ο Kenzo Takada δεν ξέρω αν θα προκαλέσουν τον ενθουσιασμό που προκάλεσε η προηγούμενη συλλογή από τον Olivier Rousteing (Βalmain), αλλά κάποια κομμάτια (ειδικά τα animal prints και το ροζ μποτάκι) τα βλέπω ήδη στην κολασμένη νυχτερινή ζωή της Γλυφάδας και ευρύτερης παραλιακής, 4 η ώρα τα χαράματα εκεί που τα τοποθετούν εντελώς λάθος οι Έλληνες σκληροπυρηνικοί: τα ρούχα θα φορεθούν για άλλη μια φορά με τόλμη και θα ανέβουν και πρώτο τραπέζι πίστα με γοητεία σιγοτραγουδώντας παράφωνα τον νταλκά που δεν μας καίει. Όπως γίνεται δηλαδή και με τα περισσότερα Η&Μ - designers collections. Εσύ τώρα αγαπητή φίλη, πως το βλέπεις το όλο θέμα, πολύ θα με ενδιέφερε να μάθω.  Αυτά και καλημέρα σας. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις