Streetstyle time : Looks from Copenagen Fashion Week


eng: It’s always Fashion Week somewhere. The Copenhagen Spring ’17 shows are in full swing and our favorite street style stars are there to show us the city’s best street style. Schroll down for some major color splash and pick your favorite outfit


gr: Πάντα κάπου στον κόσμο συμβαίνει μια εβδομάδα μόδας, αυτό είναι μια αλήθεια. Η εβδομάδα μόδας που τρέχει στην Ευρώπη είναι αυτή της Κοπεγχάγης. Ωραία πόλη πρέπει να είναι, δεν έχω πάει ποτέ. Τι παρατηρώ όταν βλέπω τις φωτογραφίες από το streetstyle του fashion week που γίνεται εκεί?
  1. Το χρώμα και τα πολύχρωμα patterns έχουν την τιμητική τους. Στις χώρες που απουσιάζει ο ήλιος, το χρώμα είναι βασικό στοιχείο του ντυσίματος για να μην οδηγηθεί όλος ο κόσμος στα αντικαταθλιπτικά. 
  2. Όλα φοριούνται με όλα. Ξεχάστε κάτι κανόνες που μας έλεγαν οι μάνες μας όπως π.χ. τα αθλητικά είναι για το γυμναστήριο και φουστάνια με παντελόνια φορούν μόνο οι αμόρφωτοι. Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, όλη η εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης είναι ένα μεγάλο σοκ για την μάνα μου γιατί στο μυαλό της δεν χωράει ο συνδυασμός μακρύ φόρεμα και sneakers. Αλλά αυτό σημαίνει στυλ : ανατροπές και συθέμελο ταρακούνημα ενός κόσμου άνευ φαντασίας. 
  3. Τα πυζαμάκια σας βγάλτε τα στους δρόμους, φορέστε τα πουκάμισα του γκόμενου, αν το ρούχο σαν είναι 15 νούμερα μεγαλύτερο δεν πειράζει - τόσο το καλύτερο,  ανοίξτε την ντουλάπα της γιαγιάς για να πετύχετε μοναδικά mix and vintage match, ντυθείτε αναλόγως αντίστροφα της διάθεσής σας. 
  4. Τα vintage μπλουζάκια συγκροτημάτων ήταν, είναι και θα είναι πάντα cool.
  5. Kαι τέλος μια διαπίστωση : βλέποντας αυτούς τους ωραίους ανθρώπους να φορούν μακρυμάνικα και παλτουδάκια Αυγουστιάτικα, με κάνει να θεωρώ τον εαυτό μου υπερτυχερό που ζω στην Ελλάδα, μια χώρα με χιλιάδες προβλήματα, μια χώρα που το στυλ τελειώνει μόλις τελειώσει η εκπομπή κάποιας Ελένης ή κάποιας άλλης ξανθιάς, μιας χώρας που το "δε βαριέσαι" βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη αλλά ορισμένες φορές αυτό το "δε βαριέσαι" μας σώζει. Ορισμένες φορές όμως. 
  6. Αυτά. Γεια σας. 

And this is my favorite outfit from Copenhagen Fashion Week.
Αυτό είναι το outfit που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση στο fashion week της Κοπεγχάγης. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις