This is a personal style post : Greek island chic all day long



Κι ενώ είσαι στο νησί και το μόνο που σε νοιάζει είναι να μαυρίσεις εντελώς τις 3 πρώτες μέρες (πράγμα αδύνατο εκτός κι αν κατάγεσαι από την Ακτή Ελεφαντοστού και σε λένε στο επίθετο Ντρογκμπά), εκεί που είσαι ξάπλα με τον ήλιο κεντραρισμένο ακριβώς από πάνω σου, ακούς φωνές. Εσωτερικές φωνές, που κάποιοι τις ονομάζουν ανάγκες, κάποιοι τις ονομάζουν επιθυμίες, εσύ δεν ξέρουμε πως θα τις ονομάσεις. Και σου λένε αυτές οι φωνές : "Μα καλά, επειδή είσαι στο νησί πρέπει να κυκλοφορείς σαν το παιδί από τα Μάταλα 24/7? Ντροπή, εσύ μια ενημερωμένη κοπέλα, που ξέρεις από στυλ, από μόδα, από κοσμικές συζητήσεις (a.k.a. κουτσομπολιό - ραπόρτο). Άντε κοριτσάκι μου πήγαινε να δεις που είναι τα καλύτερα, να ντυθείς και να στολιστείς γιατί με το μαγιουλάκι και το παρεό δουλειά δεν γίνεται, μόνη ήρθες - μόνη θα φύγεις (if you know what I mean). Και σε πιάνει και εσένα το καταληψιακό-επαναστατικό σου και ψάχνεις. Όπως έκανα εγώ την προηγούμενη εβδομάδα και έτρεξα αμέσως στην Μariliza. Με την οποία, έπειτα από συζήτηση 5 λεπτών, βρήκαμε 3 outfits που ταιριάζουν τέλεια με το island and greek summer chic και σου τα παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως :

Πρωινή εμφάνιση για καφέ, παραλία, όπου θέλεις τέλος πάντων (μπορεί να θέλεις να πας βόλτα με το πιθανό έτερον ήμισυ) : Cover ups kimono aphrodite" collection by Μariliza (handmade, ένα και μοναδικό για κάθε μοναδικό κορίτσι ), γυαλιά ηλίου Sheriff&CherrySneakers Mipacha από το Περού μέσα στην τσαντούλα για την θάλασσα "Thalassa". Σανδάλια by Mariliza, handmade κι αυτά...Κυρία Μαριλίζα μου μας κακομαθαίνετε....


Το απόγευμα θέλει ένα σκαλί πιο πάνω στο glamour, να δείξεις στις υπόλοιπες ότι μπορεί να είσαι σε νησί αλλά είσαι και "κιουρία" ταυτόχρονα με την ιδιότητα "τουρίστρια" : Καφτάνι Muzungu Sisters (η μια αδερφή Santo Domingo έχει παντρευτεί τον Casiraghi της Καρολίνας του Μονακό - τσάκω και το γκλαμουροκουτσομπολιό μωρό μου), τσάντα Mochila από τους ιθαγενείς Wayuu (limited edition), σανδάλια Mariliza και γυαλιά ηλίου Sheriff&Cherry. Το κολιέ ξέρεις ποια άλλη το έχει αγοράσει και το φοράει σε άλλα διεθνή κοσμικά resorts. Η Τατιάνα του Νικόλαου.
Και το βράδυ θέλεις να απογειώσεις την εμφάνισή σου και να γειώσεις γερά τον ωραίο μουσάτο hipster, σε σημείο που να λέει το όνομά σου 15 φορές την ώρα και να τον βρίζουν κολλητοί, φίλοι και αντίζηλες : Πράσινο φόρεμα αποκλειστικά για τη boutique Mariliza ,  σανδάλια Mariliza handmade (μην διανοηθείς να φορέσεις τακούνα με φιάπα στο νησί, θα καλέσω την αστυνομία), limited edition medium size clutch από τη σειρά Wayuu και κολιέ με wishbone σε φλούο αποχρώσεις Handmade by Mariliza.

Όλα τα κοσμήματα, τα σανδάλια, τα κιμονό και τις τσάντες Wayuu θα τα βρείτε στο κατάστημα Mariliza στην Αντίπαρο και Cavo Tagoo Mykonos Boutique. Το e-shop της Μαριλίζας είναι αυτό, το facebook account αυτό και το instagram account αυτό. Καλές διακοπές πουλάκια και καλές αγορές!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις