This is a style case : The Biggest Runway Trends of Fall 2016

eng: Fall ’16 brought out a certain world-weariness in industry types—more than usual, even. Things got off to a sluggish start in New York, and ramped up slowly but surely, with a crescendo of a few barnstorming shows in Paris (chatter surrounding Demna Gvasalia’s Balenciaga debut has yet to cease, while ascendant talents like Koché served a reminder of just how vital runway shows can be when executed well). And somewhere in there too, were the season’s reigning motifs. While it’s true that fashion is still riding high on a wave of cheeky maximalism à la Alessandro Michele, there was plenty of sparer sensual delights to be found, too, in high-gloss patent and PVC, faultless suiting, and lush velvets. Today we’ve rounded up the season’s biggest trends.
gr: Που πας χριστιανή μου με το σανδάλι και το καφτάνι σαν τουρίστρια από την Αυστρία που μόλις είδε το Αιγαίο έπαθε εγκεφαλικό επαναπροσδιορισμό. Βέβαια για επαναπροσδιορισμό θα μιλήσουμε σήμερα, αυτόν της επόμενης σεζόν. Θα δούμε τι θα φορέσουμε τον χειμώνα που μας έρχεται. Αυτά τα trends που μας επιβάλλουν οι μόδιστροι, οι φασιομπλόγκερς και οι περιοδικάρες. Για να μη σε πιάνει άγχος ένα έχω να σου πω : από trends όσα θες, όλοι θα είμαστε της μόδας, και η θεια μου η Παναγούλα από το Κιάτο της μόδας κι αυτή. Γιατί? Γιατί φοράει κάπες, που οκ, στην Παναγούλα υπάρχει κι ένα βουκολικό στοιχείο, στις πασαρέλες όμως αυτά τα στοιχεία δεν μετράνε. Σου λένε, η κάπα είναι trend άρα και η Παναγούλα είναι trendy. Τι άλλο θα φορεθεί ? Πολλά φορέματα με μήκος από το γόνατο και κάτω (εδώ κάνει εμφάνιση επεισοδιακή η μάνα μου), πολλά λουλούδια, φρουφρού και γουνάκια, Jeans (σιγά μη δεν είναι trend το τζινάκι), κουστούμια, biker looks (άντε επιτέλους κάτι και για εμάς), τα πάντα υπάρχουν για να φορεθούν την σεζόν που μας έρχεται γιατί κακά τα ψέμματα. 7.400.000.000 είναι ο πληθυσμός της γης. Ποιον να πρωτοντύσουν αυτοί οι έρμοι οι μόδιστροι???
p.s. Οι μόδιστροι εννοείται πως δεν ράβουν για όλο τον κόσμο, δεν είμαστε όλες Μαριάνες για να φοράμε κάθε μέρα το ίδιο φόρεμα. Και για να πω την αλήθεια μάλλον δεν θα θέλαμε και κάτι τέτοιο. 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις