Τhe beauty expert : George Doudessis hair stories


eng : George Doudessis is probably the most famous Greek hairdresser but I am sure that he is more than that and it shows. He has a huge customer list from Greek showbiz, he has worked for television, theatre, cinema and has collaborated with all the major fashion magazines. So if you think that after this impressive short bio, mr Doudessis will demand a fortune to do your hair you are way way wrong!! In Doudessis Hair prices are much more reasonable than you imagine.
George is a really charismatic teacher who has taught his stuff to do hair as well as he does. In his hair salon you can find available products by Kérastase, Redken, Sebastian. You can also offer a full pampering to yourself and do manicure, pedicure and eyebrows. George Doudessis hair salon is based in the center of Athens (Kolonaki area) and you can find his second store at Athens Golden Hall.

gr : Ψαλιδίζει τις ανασφάλειες, κουρεύει την κακή ψυχολογία, στιλιζάρει το wannabe appeal σου σερβίροντας σφηνάκια αυτοπεποίθησης. Το πρώτο εναλλακτικό κομμωτήριο της πόλης διαταράσσει την κοινή ησυχία της κοινωνίας των τότε κομμωτηρίων, κερνάει σφηνάκια, ανεβάζει το volume στη μουσική κι αντί να χορεύεις, κουρεύεσαι. Underground αισθητική και ο "ψαλιδοχέρης" χαμογελά με ικανοποίηση. Τα άγρια ένστικτά του ικανοποιήθηκαν, η πόλη άρχισε να σχολιάζει. Η τέχνη του και το προχωρημένο για την εποχή περιβάλλον της διαδόθηκαν. 
Λύσε χειρόφρενο και τσούλα στην κατηφόρα. Θα βγεις Βουκουρεστίου 39. Αυτό έκανε κι ο Γιώργος Δουδέσης. Το 1997, άφησε τα βουνά και κατέβηκε Κολωνάκι. Φυσικά και γλίστρησαν μαζί του και όλα τα χαρακτηριστικά του. Κομμωτήριο σε club desing. Δυνατή μουσική κι εκείνος να μιξάρει τις τάσεις της μόδας με τις τάσεις της ψυχολογίας σου. Συνειδητοποιημένες γυναίκες περνάνε το κατώφλι και φλερτάρουν με την κόψη του ψαλιδιού του. Στο αίμα του κυλάει η punk αισθητική, η new wave ατμόσφαιρα και ο τύπος με τα μακριά μαύρα μαλλιά, τα μαύρα ρούχα, τα πολλά δαχτυλίδια καταφέρνει και σε κερδίζει καθώς του εμπιστεύεσαι το κεφάλι σου. Τα μεγαλύτερό του ταλέντο; Θα σε κάνει ποθητή. Θα διαβάσει τα μάτια σου και θα σου δώσει αυτό που πραγματικά θέλεις. Δεν είναι ανάγκη να του πεις αλήθεια. Εκείνος θα καταλάβει. Και χρησιμοποιώντας τα πρωτόγονα, άγρια ένστικτά του θα συναντήσει ακόμα και την πιο συντηρητική κυρία εκεί ακριβώς που χτυπάει η καρδιά της. Στη φιλαρέσκεια. Στην ανάγκη κάθε γυναίκας για επιδοκιμασία, για κοπλιμέντα, για σαγήνη και γοητεία. Georgios Doudessis hair.
p.s. Αν το κέντρο της Αθήνας πέφτει λίγο μακριά για εσάς, μην αγχώνεστε. Ο Γιώργος Δουδέσης "λειτουργεί" και στο Golden Hall. Υπέροχα νέα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις