Editorial time : Devil in the flesh for Numero mag

eng : “Devil In The Flesh” – A fashion S&M inspired editorial for Numero magazine #170 February 2016 by Greg Kadel. Featuring models Catherine McNeil and Anastasia Khodkina. Styled by Bill Mullen with hair by Neil Moodie and makeup by Mariel Barrera.

gr : "Κουβεντιάζαμε διάφορα και είχες σκαλώσει τα πόδια σου στην τρίτη καρέκλα, τα γόνατα και η ανεβασιά τους είχαν πάρει την κλίση προς την θηλυκιά λεκάνη σου και τους μηρούς και οι καμπύλες του μπλουτζίν μου φέρναν έξαψη. Aποήπιαμε, γύρισα στον ξενώνα και μπήκα στο μπάνιο γιατί είχα μουσκευτεί καθισμένος αντίκρυ σου. Τι είν' η ζωή, παρά μερικά ευτυχισμένα περιστατικά αυτού του τύπου σε ποικίλες εκδοχές. Είχε να μου συμβεί από τα μαθητικά πάρτι, τότε που ανοίγαμε "τρύπες στα μπούτια" με Ανταμό- αλλά τη distance-ρεύση, χωρίς αγγίγματα-χουφτώματα, την άναφη, είχα να την πάθω από το δημοτικό, την φευγαλέα γλυκούτσικη γλύκα που τρεμίζει. Θέκκιου, εκ των υστέρων, για το άθελά σου σκόπιμο ποζάρισμα. " Υγρασίες - Μίμης Σουλιώτης. 
Όπως και στον πόλεμο, η τεχνική του σοκ δεν σκοπεύει στον εξαγνισμό ή την απενοχοποίηση κάποιου πράγματος. Είναι απλά μια τεχνική «γρήγορης επικράτησης» που αφήνει ενεό τον αντίπαλο, εν προκειμένω τον αναγνώστη, χωρίς να του δίνει κάτι σε αντάλλαγμα, αντίθετα, επιτάσσοντας απλώς την προσοχή του....(ψάχνοντας στο διαδίκτυο για πολλά και διάφορα, έπεσα πάνω σε μια μελέτη για την τεχνική του σοκ και είπα να το δέσω με το editorial του Numero. Το σεξ πάντα πουλάει. Το γιατί πουλάει είναι ένα θέμα. Γιατί? 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις