This is a personal style post : When my memories are wrapped around my finger


Είναι φορές που παθαίνω flashbacks και αυτόματα μεταφέρομαι στην εφηβική μου ηλικία. Μαζί με τον αδερφό μου κοροϊδεύαμε την μαμά μου γιατί κάθε απόγευμα μάζευε τις φίλες της για καφέ - κουλουράκι κανέλα και έβλεπαν κάτι βραζιλιάνικα σήριαλ με δράματα του κερατά....(διάβασε παρακάτω)...
Ο Ρενάτο Βιλάρ είναι ένας αδίστακτος, πανέμορφος επιχειρηματίας πυρηνικών όπλων. Μέγας φιλάνθρωπος του ιδρύματος "Κόκκινη Καρδιά", είναι παντρεμένος με την Δόνα Χούλια, κόρη του πάμπλουτου εμπόρου κρέατος και λευκής σαρκός Χερντάντο Κουαρόν. Η Χούλια έχει βαρεθεί τον Ρενάτο και τα έχει φτιάξει με τον καλύτερο φίλο του, τον Ερνέστο, έναν έμπορο ναρκωτικών που για βιτρίνα έχει ένα μαγαζί με ρούχα υψηλής ραπτικής. Η Χούλια και ο Ερνέστο θέλουν να σκοτώσουν τον Ρενάτο για να του πάρουν τα λεφτά και να το κάνουν άφοβα στο king size κρεββάτι της βίλας του. Ο Ρενάτο παίρνει πρέφα το σχέδιο (σιγά μη δε το έπαιρνε, τι είναι αυτός, βλάκας ?) και προσλαμβάνει την ιδιωτική ντεντέκτιβ Μαρία Κοντσίτα Αλόνσο (που θα ήθελα να την παίζω εγώ ρε γ@μw το), μια γυναίκα που βγήκε πριν από λίγα χρόνια από την στενή, αλλά έχει ακόμη καρδιά μικρού παιδιού, δέρνει όμως χειρότερα από τον Bruce Lee. Βλέπει ο Ρενάτο την Μαρία Κοντσίτα να κυκλοφορεί με τα σορτσάκια και τις γούνες, σαν το τελευταίο παιδί των λουλουδιών, στους διαδρόμους της εταιρίας, του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, του ανεβαίνει και το πουλί. Το σχέδιο πάει κατά διαόλου γιατί Ρενάτο και Μαρία Κοντσίτα πηδιούνται και μετά ερωτεύονται, διώχνει ο Ρενάτο την Χούλια από το σπίτι, την πετά στο δρόμο, για τον Ερνέστο χέστηκε και έχει το γκομενάκι Μαρία Κοντσίτα δίπλα του να του φτιάχνει την ημέρα και vodka - martini shaken σκέτο, δεν είναι ο James Bond. 
Αυτά σκεφτόμουν κι αποφάσισα να φορέσω γούνα 70'ς δανεική από την πεθερά, πουλόβερ από τα H&M, fake leather shorts από Bershka, beanie από το υπέρτατο Remember, το τσαντάκι μου είναι Μina's Handmade, δημιουργία της αγαπημένης μου φίλης Mίνας Κατραντζάκη που έχει την πιο ωραία μπουτίκ στην Πάρο, την Mina's Closet,  μπότες vintage, γυαλιά Fullah Sugah, πράσινο μαλλί Ilias Head South. 
MαρίαΚοντσίτα - Ρενάτο = σημειώσατε 1.
Ευχαριστώ τον κύριο Νίκο Βέρτη για το background...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις