Style countdown : The Top 15 Celebrity Outfits of Summer

eng : We’ve spent the last few months scrolling through endless celeb images to bring you perfect summer outfit inspiration. But which looks topped our list as the absolute best of the season? Keep scrolling to check out the 15 best celebrity outfits of the summer and grab some inspo while it’s still warm outside. Ahh, those Indian summers.
gr: Τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο καλοντυμένο? Μην είναι η αγάπη για τα luxury brands? Mην είναι η αγάπη για την αυταρέσκεια και τον κομπλιμεντισμό από τρίτους? Μην είναι η ανάγκη για επιβεβαίωση μετά από μια δύσκολη παιδική ηλικία? Μην είναι η λατρεία της επίδειξης στις συνοικιακές φιλενάδες την ώρα του καφέ και του κουτσομπολιού, βλέποντας Μενεγάκη και θάβοντας όλο τον κόσμο και τον ντουνιά? Μην είναι το fashion blogging και το "Σπάσε και λίγο την μεσούλα σου κουκλίτσα μου, σαν μαϊμού με αγκίλωση ποζάρεις....". Μην είναι όλα αυτά και λίγα παραπάνω? Μπααααααα. Αυτό που κάνει έναν άνθρωπο καλοντυμένο είναι η συνειδητοποίηση τριών πραγμάτων : α) ποιος είναι (αυτό είναι πολύ δύσκολο, όλοι πιστεύουμε ότι είμαστε πριμαντόνες το λιγότερο), β) που βρίσκεται (σε ένα γενικότερο πλαίσιο) και γ) γιατί βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε. Όσοι με καταλαβαίνετε, το πιάσατε το νόημα. Οι υπόλοιποι, δείτε Μενεγάκη. 
p.s. Αυτά είναι τα 15 πιο ωραία και εύστοχα outftis του καλοκαιριού που μας πέρασε. Η λίστα έχει και Beyonce. Όχι για την Beyonce καθ'αυτήν, αλλά για το σορτσάκι, την τσαντούλα, την τακούνα, ξέρετε εσείς........
 Alexa Chung 
 Beyonce 
 Blake Lively 
 CaraDelevingne 
 Diane Kruger 
GiGi Hadid   
 Karlie Kloss
 Kate Bosworth
 Kate Moss 
 Kendall Jenner 
Lily Collins  
 Miranda Kerr 
 Rihanna 
Rosie Huntington-Whiteley
Jessica Alba

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις