Social Distortion : Bootylicious celebrities on the beach

Kim Kardasian 
eng: Summer is here and God it is so so hot here in Greece. I know you care about your body but please, say no to anorexia. Eat your food, enjoy life and be sure that everybody loves curves these days. And when I say "all", I mean celebrities also. Check out the most amazing curvy bodies on exotic beaches, check out the most bootylicious ladies having fun. These famous girls are having fun for sure and they eat their food with pleasure! Bisous!

gr: Φέτος το καλοκαίρι αποφάσισα να σταματήσω να σκέφτομαι για το πως θα βγω στην παραλία, να έχω ενοχές για ότι έφαγα όλο τον χειμώνα και το καταευχαριστήθηκα, έκαψα όλα τα χαρτάκια για δίαιτες που μου έδωσαν φίλες και γνωστές και έβγαλα από το μυαλό μου την πιθανότητα δίωρης επίσκεψης στο γυμναστήριο για βάρη, αεροβική και τα λοιπά βασανιστήρια (εντάξει, το γυμναστήριο καλό είναι, γυμνάζει κορμί και πρόσωπο, ειδικά το μάτι)......
Το ανορεξικό πρότυπο νομίζω πως είναι πια τόσο passé και χαίρομαι που νομίζουν αναλόγως και κάποιες celebrities του Hollywoood που πρωτοστατούν σε περιοδικά τύπου Hello, OK, People, αυτά που διαβάζει σχεδόν όλος ο κόσμος κι έτσι διαμορφώνονται απόψεις (μέγα λάθος, αλλά τώρα λέμε για τα χυμώδη κορμιά). Δείτε τις διάσημες κυρίες να φορούν μαγιό και να σουλατσάρουν σε τροπικές και μη παραλίες, με τα βλέμματα του κόσμου να είναι καρφωμένα πάνω τους (και σιγά μην τους νοιάζει τώρα αυτό, το συνήθισαν). Αγαπημένο κορμί η Lara Bingle. Αυτό το σώμα θέλεις να το τσιμπάς και να το ζουπάς όλη την ώρα, τόσο ζουμερό είναι. Πρώτη και καλύτερη στη σειρά έχω τοποθετήσει την Kim (άνευ επιθέτου). Η Κim μπορεί από μυαλό να ανήκει στο size -50 κάτω του μηδενός, αλλά από καμπύλες δεν τα πάει και άσχημα.Τρέξτε να χαρείτε κι εσείς στις παραλίες ή όπου αλλού θέλετε και μην έχετε τρελό άγχος για το κορμί που διαθέτετε. Αν δεν ενθουσιάσει το γκομενάκι πίσω από την μπάρα του beach-bar, που είναι hipster, ακούει και καλή μουσική, σίγουρα θα ενθουσιάσει κάποιο άλλο γκομενάκι εκτός μπάρας, που εκτιμά το ρητό που το έμαθε η γιαγιά του : " Η γυναίκα έχει πιασίματα". Καλημέρα σας.
 Cameron Diaz
 Chloe Sevigny 
Jennifer Lopez  
Kourtney Kardasian  
Lara Bingle 
  Lupita Nyong'o
 Penelope Cruz
 Reese Witherspoon
 Serena Williams
 Vanessa Hudgens
 Charlize Theron
Kate Moss
Halle Berry
Beyonce

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις