Fashion celebrates Easter : The Spring Runway-Inspired Eggs
eng : Decorating colorful Easter eggs is a fun way to celebrate the spring season, and I am taking the job of celebrating very seriously. This year, when it came time to bust out the paints, dye, and cartons of fresh eggs, I decided to take inspiration from our favorite Spring 2015 runway trends and style our eggs accordingly.The trends I chose for our DIY Easter eggs range from the gingham prints at Oscar de la Renta to the floral embellishments at Thom Browne. I even fashioned a couple tiny obi karate belts that this season can’t seem to get enough of. Scroll down to check out this seasons' guide to decorating fashion inspired easter eggs and get ready for the most stylish holiday yet!
gr: Πριν από μερικές ημέρες οι κυρίες στο γραφείο συζητούσαν για το επίμαχο θέμα των ημερών, το βάψιμο των αυγών. Κάτι που με άφηνε παγερά αδιάφορη. Το τι άκουσα δεν λέγεται. Ότι τα αυγά μπαίνουν σε καλσόν για καλύτερα αποτελέσματα, ότι τα κρεμμύδια βάφουν καλύτερα (αυτό δε άκρως οικολογικό), ότι τα κυριότερα χρώματα είναι το πράσινο και το κίτρινο (έχουμε και στα αυγά trends) και πολλά άλλα που δεν τα θυμάμαι. Δεν τα γράφω αυτά για να πω πως η συζήτηση ήταν για τον διάολο κι ακόμη παραπέρα. Καλά έκαναν και τα συζητούσαν γιατί όντως αυτό τους ενδιέφερε και απ' ότι κατάλαβα, τους άρεσε. Ενώ εγώ που η σχέση μου με την μαγειρική δεν έχει καν αρχίσει, δεν ξέρω πως να βράσω αυγό, τρώω σε πλαστικά πιάτα για να μην πλένω και το πιο πετυχημένο μου φαγητό χαρακτηρίστηκε "ελαφρώς καμένο για τον Πάνο τον Καμμένο" όταν σκέφτομαι Πάσχα και βαφές, κατσαρόλες, διάκοσμο και 6αδες μεγάλο μέγεθος με χοντρό τσόφλι, που πηγαίνει το μυαλό μου? Στην μόδα. Ή μάλλον σκέφτομαι πως θα ήταν τα αυγά μου ΑΝ είχα την διάθεση και τον χρόνο να καθίσω, να ασχοληθώ, να βάψω, να στολίσω, να, να, να... Και μετά έρχεται η μεγαλύτερη απορία από όλες : τα φτιάχνεις που τα φτιάχνεις και είναι τόσο όμορφα. Με τι κουράγιο θα τα τσουγκρίσεις? Χρόνια σας πολλά.
gr: Πριν από μερικές ημέρες οι κυρίες στο γραφείο συζητούσαν για το επίμαχο θέμα των ημερών, το βάψιμο των αυγών. Κάτι που με άφηνε παγερά αδιάφορη. Το τι άκουσα δεν λέγεται. Ότι τα αυγά μπαίνουν σε καλσόν για καλύτερα αποτελέσματα, ότι τα κρεμμύδια βάφουν καλύτερα (αυτό δε άκρως οικολογικό), ότι τα κυριότερα χρώματα είναι το πράσινο και το κίτρινο (έχουμε και στα αυγά trends) και πολλά άλλα που δεν τα θυμάμαι. Δεν τα γράφω αυτά για να πω πως η συζήτηση ήταν για τον διάολο κι ακόμη παραπέρα. Καλά έκαναν και τα συζητούσαν γιατί όντως αυτό τους ενδιέφερε και απ' ότι κατάλαβα, τους άρεσε. Ενώ εγώ που η σχέση μου με την μαγειρική δεν έχει καν αρχίσει, δεν ξέρω πως να βράσω αυγό, τρώω σε πλαστικά πιάτα για να μην πλένω και το πιο πετυχημένο μου φαγητό χαρακτηρίστηκε "ελαφρώς καμένο για τον Πάνο τον Καμμένο" όταν σκέφτομαι Πάσχα και βαφές, κατσαρόλες, διάκοσμο και 6αδες μεγάλο μέγεθος με χοντρό τσόφλι, που πηγαίνει το μυαλό μου? Στην μόδα. Ή μάλλον σκέφτομαι πως θα ήταν τα αυγά μου ΑΝ είχα την διάθεση και τον χρόνο να καθίσω, να ασχοληθώ, να βάψω, να στολίσω, να, να, να... Και μετά έρχεται η μεγαλύτερη απορία από όλες : τα φτιάχνεις που τα φτιάχνεις και είναι τόσο όμορφα. Με τι κουράγιο θα τα τσουγκρίσεις? Χρόνια σας πολλά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Thank you so much for your lovely comment!!