Amazing collection presentation : Erdem Pre-Fall 2015


Erdem Moralioglu‘s signature play on lattice work, embroidered jacquard, floral prints, and delicate lace underwent a preppy, 60s nautical treatment with pea coats, Breton striped sweaters, chunky Aran knits, sailor pants and boyish brogues. Ladylike elegance and boyish preppy-ness collided so perfectly and once again, we’re wrapped up in Erdem’s world . . .

Το 2005 ήταν μια καλή χρονιά για τον Erdem Moralioglu. Ιδρύει στο Λονδίνο το δικό του pret -a-porter brand, συνώνυμo μέχρι και σήμερα με την ευέλικτη αλλά ταυτόχρονα επιθετική θηλυκότητα. Ο Erdem φοίτησε στο διάσημο Royal College of Art στο Λονδίνο και αμέσως μετά την αποφοίτησή του ξεκίνησε να εργάζεται για το δικό του brand. Γίνεται γνωστός για τη χρήση πειραματικών υφασμάτων που δεν κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο, τις ζωντανές εκτυπώσεις και για την ιδιαίτερη δεξιοτεχνία του στις λεπτομέρειες.  Σιγά – σιγά ο Erdem δημιουργεί ένα όμορφο κόσμο, ένα κόσμο όπου το ευαίσθητο συμπορεύεται με το τολμηρό.
Στην μέχρι τώρα πορεία του έχει κερδίσει πολλά βραβεία, όπως το  Fashion Forward  από το Βρετανικό Συμβούλιο της  Μόδας το 2008,  το  2010 το inaugural Vogue / British Fashion Council Designer Fashion Fund Award, το 2012 το British Fashion Council’s New Establishment Award και το 2013 το British Fashion Council’s Red Carpet Award. Τα ρούχα του πωλούνται σήμερα σε περισσότερες από 170 μπουτίκ ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Barneys, Bergdorf Goodman, Lane Crawford στη Νέα Υόρκη, Colette στο Παρίσι, Dover Street Market και Harvey Nichols στο Λονδίνο. 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις