Miss Cruzemark votes Prince Charming for #MisterFOXLife

Η μάχη για τον τίτλο του «Mister FOX Life» συνεχίζεται! To τηλεοπτικό κανάλι FOX Life Greece σε προκαλεί να πάρεις μέρος στον πιο συναρπαστικό διαγωνισμό του χειμώνα. Και οι 8 είναι υπέροχοι… αλλά μόνο 1 θα γίνει ο #MisterFOXLife !
Για εμένα ο τίτλος του #MisterFOXLife ανήκει στον Prince Charming κατά κόσμον Josh Dallas, πρωταγωνιστή της σειράς Once upon a time!
Ως αθεράπευτα ρομαντική (εγώ και τα 3/4 του γυναικείου πληθυσμού αυτού του πλανήτη) δεν θα μπορούσα να επιλέξω κάποιον άλλον. Είναι Prince, είναι charming και είναι ο λόγος που με έχει κάνει να παρακολουθώ φανατικά το Once Upon A Time καθε Δευτέρα στις 21:00 στο FOX Life. Γι αυτό ξεκίνα! Μπες στη σελίδα του διαγωνισμού του τηλεοπτικού καναλιού FOX Life Greece και ψήφισε εδώ. Ανέβασε την φωτογραφία του Prince Charming στα social media (μπορείς να την κατεβάσεις από αυτό το post) και χρησιμοποίησε τα hashtags #MisterFOXLife #FOX_Life  #OUAT γιατί ο ανταγωνισμός όπως θα δεις είναι μεγάλος! Ψήφισε τον Prince Charming και κέρδισε κάθε εβδομάδα πλούσια δώρα. Αν βγάλεις τον πρίγκηπά μου νικητή, τότε μπορεί και να μου στείλεις postcards από ρομαντικό Παρίσι. Ψηφίζουμε τον Prince Charming στο μεγάλο διαγωνισμό του Fox Life Greece τώρα!
Ραντεβού με τον Prince Charming κάθε Δευτέρα στις 21:00 στο FOX Life, στα νέα επεισόδια του OUAT 4!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις