Spotted : 3 basic fall trends that you will follow for sure

Δεν ξέρω αν το effortless το έχεις στο τσεπάκι σου. Ένα είναι σίγουρο. Πως δεν το έχει όλος ο κόσμος. Γι αυτό κι εμείς οι bloggers γράφουμε, προτείνουμε, δείχνουμε. Για να καταλάβουν οι αγαπητές φίλες και μη, ότι δεν χρειάζεται μια ολόκληρη περιουσία (που οκ, δεν την έχουμε) για να αλλάξει η ντουλάπα μας. Χρειάζεται μυαλό και προσοχή στην λεπτομέρεια. Και οι 3 λεπτομέρειες που πρέπει να δώσεις βάση αυτό το φθινόπωρο για να είσαι μέσα στη μόδα και στο στυλ αλλά και για να κάνεις την Σούζυ να σκάει σε καθημερινή βάση, είναι οι εξής :
α) τα flat παπούτσια - η καλύτερή σου ή αλλιώς δεν περπατιέται με το 12ποντο η Σκουφά μωρό μου. β) fringes ή φράντζες : αν σου φαίνονται way to much στα ρούχα, στις τσάντες είναι χαριτωμένες και δίνουν την ψευδαίσθηση μιας κίνησης. Και γ) πουλοβεράκι πάνω από φούστα. Τώρα σε γραμμή Α θα είναι η φούστα, τουλίπα θα είναι, στενή θα είναι, μην αγχώνεσαι. Φόρα εσύ πουλόβερ ή sweater από πάνω και θα μας βγάλεις όλες εμάς που στα προτείνουμε ασπροπρόσωπες. Σε αφήνω. Καλές πρόβες. 
ENG : If you want to have an easy style transition from summer to fall with no effort at all, check out these 3 basic trends:
Α. Falling for flats : Whether it be loafers, oxfords, brogues, d’Orsay flats or sandals, we stand behind flat footwear 110%. Humility is charming and practicality is key. 
B. Fringe benefits : Like birds of a feather, the fringed fashionistas have flocked together at fashion week. We love the movement and the addition of boho-inspired fringe and in fact, the longer, the better! Be it on your jacket, shirt, belt, handbag, or even your jeans, bring on the fringe for fall.
C. Swater over skirts : Long, oversized sweaters + midi and short skirts = what we love about fall.
FLATS 
FRINGES
SWEATERS OVER SKIRTS 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις