Badass culture : Sahara Ray Swim S/S 14 lookbook

"..Σήμερα περισσότερο από ποτέ, ζούμε κλεισμένοι στους γυάλινους κόσμους μας, όμως το πρόβλημα με το γυαλί είναι ότι όσο προσεκτικοί και αν είμαστε σπάει πάρα πολύ εύκολα. Είμαστε ψυχές από γυαλί που τις εμπιστευόμαστε στα χέρια των άλλων. Θα είναι προσεκτικοί; 'Η μήπως είναι καλύτερα να τις κρατήσουμε σε ένα ασφαλές μέρος; Άνθρωποι...Ψυχές φτιαγμένες από γυαλί. Στην πορεία των ζωών μας συναντάμε χτυπήματα, καθένας μας σπάει σε διαφορετικά σημεία και μας μένουν ελαττώματα. Άλλοι ζητάμε καταφύγιο σε γυάλινους κόσμους κι άλλοι πολεμάμε να προφυλάξουμε το δικό μας γυάλινο κέρας, εκείνο το μοναδικό χαρακτηριστικό που κάνει τον καθένα μας να ξεχωρίζει απ'όλους τους άλλους..
Γιατί ακόμα και αν συνήθως λάμπουμε στο φως των άλλων, ακόμα και αν το γυαλί σπάει εύκολα, πολλοί από μας ζούμε με την ελπίδα ότι θα καταφέρουμε να νικήσουμε ολόκληρο τον κόσμο με ένα μικρό κομμάτι εύθραυστο γυαλί..." Γιατί έρχεται το φθινόπωρο κι εγώ δεν θέλω. Sahara Ray swim suit collection για αυθάδη μωρά. Enjoy. (το κείμενο είναι από την στήλη "εξομολογήσεις" της Lifo.

ENG : A bit late but here’s the Spring Summer 2014 lookbook of the debut swim wear collection by Sahara Ray. Enjoy the fantastic lookbook starring beauty Mimi Elashiry and Sahara herself. If interested you can Buy here.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις