What i did this Saturday : DoitYourself Workshop powered by The DoitEco Project

Το Σάββατο που μας πέρασε αποφάσισα να πάω κι εγώ σε ένα σεμινάριο, για να μην λέτε ότι είμαι κούτσουρο απελέκητο. Και επέλεξα ενδιαφέρον concept. Μόδα και οικολογία. 2 σε 1. Μόδα γιατί γουστάρω και οικολογία γιατί επιβάλλεται και μάλιστα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μου. "DoitYourselfWorkshop" λοιπόν στο Impact Hub στου Ψυρρή, από το DoitEcoProject. Εγώ και άλλες 15 περίπου κοπελούδες το καταευχαριστηθήκαμε. 
Γιατί? θα ρωτήσεις εσύ. Τώρα, θα σου δώσω full report εγώ. Γιατί πήρα ένα παλιό μπλουζάκι από το σπίτι που το είχα υποψήφιο ξεσκονόπανο και το έκανα σαν καινούριο με την βοήθεια της κυρίας Ορσαλίας Παρθένη, του κυρίου Κωνσταντίνου Μητροβγένη και της κυρίας Βιβιάννας Μαραβέγια. Προσπάθησα να κάνω ένα κόσμημα (δεν τα πολυκατάφερα, αλλά who the fuck cares) με την βοήθεια του ευγενέστατου κυρίου Περικλή Κονδυλάτου. Στη συνέχεια ήρθε ο κύριος Φρέντυ Καλομπράτσος και μας είπε πως να γίνουμε πιο όμορφες και τι πρέπει να τονίζουμε στο πρόσωπό μας. Μας είπε κι άλλα που δεν τα λέω, γιατί υποσχεθήκαμε να τα κρατήσουμε μυστικά. Και μετά μας φωτογράφησε ο Γιώργος Μαλεκάκης στην αυλή, που είχε και ωραίο φυσικό φως, άστα, πλέαμε σε πελάγη ευτυχίας. Κατά την διάρκεια του workshop τρώγαμε κάτι φοβερά cupcakes και μπισκοτάκια και πίναμε τσαγάκι από την Lipton. Αν θα το ξανακάνουν θα ξαναπάω. Ελπίζω να είσαι κι εσύ εκεί. Φιλιά. Η Μάργκαρετ.
ENG : This Saturday i decided to participate at DoitYourself Workshop Vol.1. A workshop about up-cycling and nothing-to-waste culture. Active participation, true interest and many beautiful and unique creations! Enjoy today's post.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις