New personal style post : Urban stories / The best center of Athens in the center of Athens

Διάλογος μεταξύ Margaret και συμβίου:
Marg : Θέλω να με πας βόλτα (δηλαδή για ψώνια).
Συμβίος : Θα σε πάω όπου θέλεις. Πες μου που.
Marg : Στο Λονδίνο.
Συμβίος : Δεν ανεβαίνω σε αεροπλάνα.
Marg : Στην Φλωρεντία.
Συμβίος : Δεν ανεβαίνω σε αεροπλάνα. 
Marg: Στο Χονγκ - Κονγκ.
Συμβίος : Θα σε πάω μια βόλτα κέντρο Αθήνα.
Marg : E??
Συμβίος : Κέντρο Αθήνα. Και όταν λέω κέντρο εννοώ το πιο όμορφο κέντρο της Αθήνας στο κέντρο της Αθήνας. Και έχει και όνομα. Citylink. Θα πάμε να πιούμε το καφεδάκι μας στο City Bistro, θα σε αφήσω να κάνεις το γύρο του θριάμβου σε Dolce&Gabbana, Salvatore Ferragamo, Brooks Brothers, Links of London, Liana Vourakis, Cartier, Hermes, όσο εγώ θα χαζεύω στο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς και όταν τελειώσεις (που εσύ δεν πρόκειται να τελειώσεις ποτέ, σε βλέπω να κατασκηνώνεις εκεί), θα πάμε να φάμε στο Pasaji και μετά βλέπουμε αν έχει παράσταση στο Παλλάς για να αγοράσουμε εισιτήρια. 
Marg : Ντύσου.
Κάντε κι εσείς μια βόλτα στο CityLink και ζήστε την απόλυτη εμπειρία του shopping, living, culture στη Στοά Σπυρομήλιου. Η Στοά Σπυρομήλιου συνδέει την Αθήνα του χθες και του σήμερα. Έργο του ελληνικού Μεσοπολέμου, ισορροπεί ανάμεσα στο νεοκλασικό παρελθόν της πόλης και στον τόλμη των κατασκευών του 21ου αιώνα. 
H τσάντα που κρατώ είναι Savlatore Ferragamo (περισσότερα εδώ). Τα παπούτσια είναι Feng Shoes. Ψηφίζουμε την Margaret για τα Marie Claire Fashion Blog Awards εδώ . 
Φωτογραφίες : Χρήστος Κοντός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις