New personal style post : Say hello on a day like this.

Διάλογος μεταξύ Margaret Cruzemark και Α. (παιδική φίλη) : 
- Α : Δεν φοράνε οι Έλληνες χρώμα. Στο λέω. Είναι ντυμένοι όλοι νεκροθάφτες, μέσα στην μαυρίλα. Εντάξει, στο εσώρουχο το μαύρο το κατανοώ. Με μαύρη δαντέλα του κάνει κούκου του άλλου η κουκουβάγια. Αλλά τόσο μαύρο πια χρυσό μου....ούτε όταν πέθανε ο μπαμπάς του Κιμ Γιουνγκ Ουν.....

- Μarg : Άστα να πάνε. Βλέπω τις βόρειες τις αγελάδες, τις δίμετρες, καλέ τι πράγμα είναι αυτό...? Ουράνια τόξα φοράνε. Δε πα να βρέχει,να χιονίζει, να έχει ανεμοστρόβιλους. Το χρώμα, χρώμα. Φαντάζεσαι να φόραγες μαύρα χειμώνα στην Κοπεγχάγη ? Ούτε με βαρβιτουρικά δεν θα το άντεχες αυτό. Εκεί όμως φορούν χρώμα γιατί γενικά δεν είναι και οι πιο φωτεινές χώρες του κόσμου, you know. 
- A : άσε μας μωρέ εξυπνούκο, σε ποιαν τα λες αυτά. Είσαι κι εσύ μια χήρα, γουστάρεις μαύρο και δεν το μαρτυράς. Παιδί του post punk και του dark wave, γίνεται να μην λατρεύει τα σκοτάδια ?
- Marg : Να σου πω τσαπερδόνα. Άσε τα πολλά λόγια κι άνοιξε την σακούλα να δεις τι έχω μέσα. Σακάκι Sugarhill Boutique, floral pattern παρακαλώ, ανοιξιάτικο, ότι πρέπει για την εποχή. Φούστα πρασινοζουζουνί Cutie London μακρυά για να την φοράς τα καλοκαίρια στα νησιά και τους χειμώνες στα κοσμικά που πηγαίνεις. Κίτρινο top-άκι Goldie London, έτσι για να ξορκίσω το παρελθόν μου. You like??
- A:........Εεεεεε.....πως είπαμε πως λένε τα ανιψάκια σου???????
Τι άλλο φοράω όμως ? Τα γυαλιά μου είναι Ferragamo, σκουλαρίκια-τσαντάκι-βραχιόλια από το Accessorize και ροζ γόβα από το Bershka. Η μετάβαση από το μαύρο στο υπέροχο χρώμα, που ταιριάζει και με την εποχή, οφείλεται στην Progressive Fashion Agency, που τους ευχαριστώ γιατί κάθε φορά βρίσκουν κάτι καινούργιο και με εντυπωσιάζουν.  
Η A. ακόμα έχει το στόμα ανοιχτό.........Bisous- Marg.
ENG : Today I am wearing a top from Goldie London. My top is from Cutie. My jacket is from Sugarhill Boutique. My sunglasses are from Ferraggamo. My earrings, bag and bracelets are from Accessorize. My shoes are from Bershka. Hope you like my look. Bisous- Marg. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις