Miss Margaret's solutions : The Best Dresses For Every Shape

Πηγαίνεις κάθε μέρα γυμναστήριο.Κάνεις διατροφή. Δεν καπνίζεις. Δεν πίνεις. Δεν φλερτάρεις (δεν φλερτάρεις???). Δεν φλερτάρεις ακόμη γιατί θέλεις να αποκτήσεις το τέλειο κορμί. Λάθος σου τα είπανε όμως. Δεν χρειάζεται να κάνεις τόσο μεγάλες προσπάθειες και να στερήσε όλα τα ωραία πράγματα της ζωής. Για τις φωτογραφίες υπάρχει το photoshop, σου κάνει ένα σώμα μούρλια και το χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος, επιβεβαιωμένα. Για να καλύψεις τις ατέλειες υπάρχει η μόδα βρε κουτό.
To κατεξοχήν γυναικείο ρούχο είναι το φουστάνι, το ξέρεις. Φουστάνια ονειρεύεσαι, φουστάνια βλέπεις στις βιτρίνες, φουστάνια ζητάς από τον Τάκη να σου αγοράσει χωρίς αιτία και πάντα με αφορμή. Το θέμα είναι τι φουστάνι θα σου αγοράσει ο Τάκης... Έχεις π.χ. σώμα καρότο, αυτό με τα μακρυά λεπτά πόδια και τον γεμάτο άνω κορμό (τέτοια είμαι κι εγώ). Κανένα πρόβλημα. Φοράς φουστανάκι μέχρι το γόνατο που να έχει ruffles (φουσκωτό, με βολάν). Mετριάζεις έτσι τον όγκο στο πάνω μέρος του σώματος αλλά το πόδι θα το δείξεις που να σκάσει ο εχτρός μας. Αν είσαι πάλι μικροκαμωμένη, χωρίς καμπύλες, φοράς και το κομπινεζόν σου, δεν έχεις θέμα. Το boyish σώμα που θα αποκτήσεις από την πολύ γυμναστική χρειάζεται καμπύλες, γι αυτό διάλεξε μεσάτα φορέματα μέχρι τη μέση του γόνατου. Ο σωματότυπος "αχλάδι ζουμερό λαχταριστό" βγάζει χεράκια έξω λοιπόν με το φόρεμα να ανοίγει προς τα κάτω για να καλύψει την περιφερειούλα και να τονίσει το υπέροχο άνω μέρος, μπούστο if you know what I mean. Υπάρχει λύση για κάθε σωματότυπο. Ακόμη και γι αυτόν της μαμάς μου που είναι μια και μοναδική και όταν γεννήθηκε το καλούπι έσπασε και δεν ξανάγινε άλλη σαν την κυρία Efi. Mom I love u!
ΕΝG : What is the right dress for your shape? See what looks great on your body. Doesn't matter if you are carrot, pear, petite and compact, have short legs or short torso. Today we show you dresses for every shape. Choose the one and look fabulous! Enjoy this post!

 
All pics are coming from here

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις