24 Hour Party People : Paris files


Το Παρίσι είναι μια από τις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της μόδας (εντάξει, πιο κλισέ ξεκίνημα πρότασης δεν υπάρχει, ας μην ξενερώσουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο). Εκεί στο Παρίσι που λες, ο χρόνος και τα πράγματα κυλούν διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο. Τι εννοώ ? Έχεις την αίσθηση ότι ο κόσμος έχει πετάξει τα ρολόγια στον Σηκουάνα μαζί με τις αναστολές του.Οι ντόπιοι κυκλοφορούν μέρα μεσημέρι με τα στρας και την παγιέτα, τα χρυσά και τα μεταξωτά, ξεβράκωτοι και άνευ σουτιέν, λες και για τον καθένα υπάρχει ο δικός του μικρόκοσμος μόνο κι όλοι οι άλλοι όξω. Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τους Παριζιάνους όμως είναι τα παρτάκια.
Εκεί ξοδεύεται όλη η εγκεφαλική δραστηριότητα για τον πιθανό εντυπωσιασμό της παρέας, του γκομενακίου και της ξινής που το έκλεψε πέρσι το καλοκαίρι στην Νίκαια. Στα παριζιάνικα πάρτι το μουσικό playlist δεν είναι συγκεκριμένο αλλά ο Gainsbourg θα ακουστεί σίγουρα. Το dress code είναι συγκεκριμένο για να καταπατάται και να οργιάζει η φαντασία. Οι Παριζιάνοι, σε αντίθεση με τους περισσότερους λαούς, λατρεύουν το ΝταΝτα κίνημα και το εφαρμόζουν καθημερινά. Είναι άκρως σεξουαλικοί, εκφραστικοί και αντί για το καθιερωμένο φιλί στην αρχή, σε αγκαλιάζουν χλιαρά και μετά από 5 λεπτά μπορεί να σου σκάσει κι ένα french kiss αν είσαι αγόρι ή ένα baiser deluxe αν είσαι κορίτσι. Γενικά τα πάρτι στο Παρίσι έχουν πλάκα γιατί είναι ακαταλαβίστικα και στη σημερινή εποχή που γενικά προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη με το οτιδήποτε χρειαζόμαστε λίγο λυτρωτικό χάος. Η Margaret. 
ΕΝG : Check out how fashion people are having fun in Paris in every fashion week. Cool places, drinks, dance and fun all the way. Enjoy today's post. 
All pics are coming from here .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις