New personal style post : My rainbows have a name

Πριν από λίγο καιρό συζητούσαμε με την Α. για το νέο ανδρικό πρότυπου που κάνει θραύση και μοιράζει άπειρα καρδιοχτύπια σε νεαρές αλλά και μεγαλύτερες κυρίες, το SWAG. Που σημαίνει she wants a gentleman, που μεταφράζεται σε θέλω κύριο παιδί μου. Τέρμα τα κακά αγόρια, τα άπλυτα jeans, οι μηχανές και τα μαύρα άρβηλα. Τέρμα το ροκ το εξώτερο, τώρα περνάμε στην απέναντι όχθη. Πως είναι όμως τα αγόρια στην απέναντι όχθη και πως τα προσεγγίζουμε?
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πως ένα gentle αγόρι γουστάρει τα κουστούμια. Όχι από το ΖΑRA, αλλά tailor made. Φοράει κολώνια βαριά, από αυτές που μένουν στο χέρι σου με το καλημέρα σας και σε στοιχειώνει προσπαθώντας να καταλάβεις ποια είναι και δεν το βρίσκεις ποτέ. Είναι μορφωμένος, καλλιεργημένος, παίζει μπάσκετ και τέννις, διαβάζει Μαρκήσιο Ντε Σαντ (που δεν τα πολυκαταλαβαίνει, αλλά για το prestige ρε παιδί μου, να έχουμε να συζητάμε κάτι) και ακούει ευλαβικά Bilie Holiday. Και του αρέσει. Δεν βλέπει ποτέ ποδόσφαιρο και προτιμά να περάσει ένα απόγευμα κάνοντας λογαριασμούς και μιλώντας με τον συνέταιρο στο Τόκυο και την Μαλαισία από το ακούει μια χαζή ξανθιά θεογκόμενα να του μιλάει για το μήκος της φούστας και την δίαιτα της ζώνης. Τα μαλλιά του είναι μακριά και έχει μούσια. Είναι ευγενικός και αν καταλάβει ότι του αρέσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην προσπαθήσει να σε κατακτήσει. Εσύ μην πέσεις σαν ώριμο φρούτο με τη μια, σε θέλω κυρία. Κράτα αντιστάσεις. Όσο περισσότερο αντιστέκεσαι,τόσο περισσότερο θα κολλάει το αγόρι. Πως όμως θα σε προσέξει αυτό το σχεδόν άπιαστο όνειρο? Πως θα μπεις στο οπτικό του πεδίο ? Φορώντας χρώμα. Όταν όλοι στο γραφείο είναι ντυμένοι γκρίζα και μουντά κι αυτός έχει βαρεθεί να βλέπει τα ίδια και τα ίδια, μόλις αντικρίσει το ροζ φορεματάκι σου θα σκάσει χαμογελάκι, δεν υπάρχει περίπτωση. Φόρεσε κι ένα statement necklace αναλόγου αισθητικής και σίγουρα θα ρωτήσει την ιδιαιτέρα - μπουλντογκ που όλα τα βλέπει και όλα τα ξέρει " Ε...Magda, ποια είναι η κοπέλα, σε ποιο τμήμα δουλεύει και ποιο είναι το εσωτερικό της?" Αποτέλεσμα αναμέτρησης : Εσύ 1 - Αυτός έχει φάει το γκολ της ζωής του κατακέφαλα. 
Προτείνω λοιπόν, για άμεσα αποτελέσματα, το υπέροχο φορεματάκι Compania Fantastica φορεμένο με ανάλογο necklace της ίδιας μάρκας. Η τσάντα μου είναι συλλεκτική Longchamp από την Tracey Emin, τα παπούτσια μου τα έφτιαξε ένας φίλος και δεύτερα δεν υπάρχουν σε όλο τον ντουνιά και το γυαλί είναι RAY BAN. Eυχαριστώ πολύ την Progressive Fashion Agency για όλα, για την έμπνευση και τα υπέροχα ρούχα. Και μην ξεχνάς κάτι : πέσει δεν πέσει το απόλυτο όνειρο, αν φορέσεις χρώμα θα φτιάξεις το κέφι το δικό σου και της μαμάς σου. Καρατσεκαρισμένο. Σε φιλώ. Η Μάργκαρετ. 

ENG : "I want you to know one thing. You know how this is: if I look at the crystal moon, at the red branch of the slow autumn at my window, if I touch near the fire the impalpable ash or the wrinkled body of the log, everything carries me to you, as if everything that exists, aromas, light, metals, were little boats that sail  toward those isles of yours that wait for me...." If you forget me by Pablo Neruda. Today I chose to wear a dress and a necklace from Compania Fantastica, my bag is from Longchamp, my sunglasses are RayBan and my shoes are custom made (lucky me). Hope you like my look. Bisous - M.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις