New personal style post : AKA also known as

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν να ζούσες μια διαφορετική ζωή από αυτή που ζεις τώρα? Κάνεις όνειρα όταν βλέπεις κάποιον ή κάτι που σου αρέσει πολύ? Υπάρχουν στιγμές που θα ήθελες να διακτινιστείς κάπου, στην Ακτή Ελεφαντοστού π.χ. και να ζήσεις το ανέλπιστο, το απρόσμενο και το απόλυτο ? (εδώ μη σκεφτείς την Άννα Βίσση, σε παρακαλώ).....
Εγώ, οφείλω να το ομολογήσω, είμαι maximal thinker, τραβηγμένος από το μακρύ μαλλί. Κλείνω τα μάτια και  σκέφτομαι:  ακρογιαλιές - δειλινά πρώτο τραπέζι πίστα. Κοκοφοίνικες, Bacardi - κόλα και τον Noah Mills απέναντι να με κοιτά και να λιώνει. Τηλεφωνική λίστα που να περιλαμβάνει ονόματα, όπως David Bowie, Robert Smith, Kate Blanchett, Kim Gordon, να μιλάμε το πρωί στο κινητό με διαλόγους "Έλα ρε Marg, πως πάει? Θα έρθεις στην συναυλία στο Chateaux Marmont για να δώσω το ονοματάκι σου στα VIP passes?" Μα πάντα και πάνω από όλα ονειρεύομαι ρούχα. Άλλα ρούχα το πρωί, άλλα το μεσημέρι, άλλα το απόγευμα, άλλα το βράδυ. Φορέματα, παντελόνια, τσάντες, παπούτσια. Πάντα θα ικανοποιούν το όποιο υπαρξιακό κενό μου και θα του δίνουν νόημα και θα του δίνουν υπόσταση. Και στην παρούσα φάση ρωτώ : ποια είναι η μεγαλύτερη ευτυχία για μια fashion blogger? Να ανακαλύπτει. Υπέροχα ρούχα. Με χαρακτήρα. Με άποψη. Όχι χλιαρά, σεμνά και ταπεινά, αλλά ρούχα του στυλ "Ήρθα για να μείνω φίλε, πάρ' το απόφαση". Και τα Α.Κ.Α. που φοράω σήμερα είναι αυτό ακριβώς. 
Ερχόμενα από το Manchester (σας κάνω ένα copy paste από την ιστοσελίδα τους για το hype της υπόθεσης) AKA is the quintessential brand to showcase your individuality and freedom to be. Washes, dying processes and distressed finishes combined with digital printing are the signature handwriting of the AKA brand. The result is a garment with a difference to inspire your ALTER EGO Who are you today? we are ALSO KNOWN AS….. AKA (πςςςςςς τι λες τώρα). Πως τα ανακάλυψα? Με βοήθησαν οι άνθρωποι του Progressive Fashion Agency, μεγάλοι δάσκαλοι, το ομολογώ. Η Progressive ξεκίνησε να λειτουργεί το 2005 και έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργασιών με μαγαζιά που αγαπούν την καλή μόδα (γιατί υπάρχει και κακή μόδα και το ξέρετε όλοι αυτό). Τα brands που αντιπροσωπεύει έρχονται κυρίως από την Αγγλία και την Ισπανία, σας αναφέρω μερικά : Sugarhill BoutiqueCutie London, Compania Fantastica, Goldie London, Ruby Rocks, Kissing In Traffic, Α.Κ.Α., JuJu Shoes . Σας ευχαριστώ πολύ Progressive - όνομα και πράγμα. I am Miss MC   A.K.A. -also known as Miss Margaret Cruzemark. The End. 
p.s. Σκουφάκι ΣΟΜΦ και παρδαλή γούνα από την ιδιωτική συλλογή της Margaret (καλά, ούτε η Ludivine Poiblanc να ήμουν...)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις