Miss Margaret does crush test : Edie Parker vs Urania Gazelli

Σήμερα πουλάκια θα κάνουμε ένα ωραιότατο crush test μεταξύ 2 παρεμφερών brands : της Edie Parker και της Urania Gazelli. Στην πρώτη φωτό η Edie. Στην δεύτερη η Urania. Την Eddie Parker την έφτιαξε η Brett Heyman όταν βαρέθηκε να δουλεύει για τον οίκο Gucci, τον Giorgio Armani και το περιοδικo Elle. Η Urania είναι Ελληνίδα, ξεκίνησε να φτιάχνει τσάντες από plexiglass το 2010 και είναι όλες χειροποίητες. Τα clutch των 2 εταιριών έχει κρατήσει η Editor at large της VOGUE Anna Dello Russo. Ok καλά έκανε και τις κράτησε η Dello Russo, δεν λέω. Eμείς ποια να κρατήσουμε στο χεράκι μας για να πέσουν τα σαγόνια κάτω μόλις εμφανιστούμε?

Η miss Margaret ψηφίζει Urania δαγκωτό. Γιατί καλέ Margaret, θα μου πεις εσύ. Τώρα θα σου τα εξηγήσω όλα, θα σου απαντήσω εγώ. Μου αρέσουν περισσότερο τα σχέδια της Gazelli. Τα βρίσκω πιο νεανικά και πιο κοντά στα ρούχα που κυκλοφορούν παντού αυτή την εποχή σε αντίθεση με την Eddie Parker που την βρίσκω πιο ρομαντική. Βρίσκω uber alles τα χρώματα που χρησιμοποιεί η Urania, φαντάσου π.χ. να φοράς ένα μαύρο μικρό φορεματάκι και να κρατάς μια pink like the flamingo plexiglass clutch της σειράς, έχεις απογειώσει το σύνολο, έχεις απογειωθεί και η ίδια. Μου αρέσουν περισσότερο τα σχήματα στις τσάντες της. Τα στρογγυλά και μακρόστενα της Edie τα βρίσκω λίγο δυσλειτουργικά. Και πάμε τώρα στο κυριότερο. Μου αρέσει η Urania γιατί είναι Ελληνίδα. Γιατί κάνει μια σοβαρή και πολύ ωραία δουλειά, γιατί έχει επιτυχία, γιατί χαίρομαι που βλέπω να ανεβάζει στο προφίλ της  στο facebook φωτογραφίες με την Anna Wintour να βλέπει την δουλειά της (και όχι μόνο). Και εύχομαι άλλα πολλά για ακόμα καλύτερα. 
Αποτέλεσμα : Edie Parker vs Urania Gazelli σημειώσατε πανηγυρικά 2. Δεν πιστεύω να έχετε αντίρρηση πουλάκια! Σας φιλώ. Μ. 

ΕNG : Goodmorning. Today we are checking two brands we love that create amazing clutch bags. Edie Parker and Urania Gazelli. Take a look at their amazing design and choose your favorite one. Enjoy today's post. Bisous - Miss M. 
URANIA GAZELLI collection starts from here. 
Eddie Parker bags start from here

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις