Exclusive: Costume National men F/W 2014 - 2015 by Valiana και μια ιστορία μοντελοπασαρέλας

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να γράψω για την Costume National. Τα βασικά πάνω κάτω όλοι τα ξέρετε, ιδρύθηκε το 1986 από τον Ennio Capassa και τον αδερφό του Carlo. Ο Εnnio πριν την ίδρυση της εταιρίας ήταν συνεργάτης του Yohji Yamamoto. Η εταιρία πηγαίνει πολύ καλά, όλα ok, το ενδιαφέρον όμως που είναι ρε συ Margaret, γιατί να το δω αυτό το post? Θα προσπαθήσω λοιπόν να το προσεγγίσω λίγο από την μεριά των μοντέλων της επίδειξης, του Tomek και του Matthew. 
Ξυπνάνε τα αγόρια το πρωί στο Μιλάνο, Ιανουάριος μήνας, κρύο του κερατά και βροχή. Καφές και τσιγάρο απαραίτητα.  Mε την τσίμπλα στο μάτι ξεκινάνε να πάνε στην επίδειξη. Ο Τomek δεν είναι και στην καλύτερη φάση του γιατί χώρισε την Ophelia που τον κεράτωσε με την Julia (not Alexandratou). Μετά τον πρωινό καφέ-τσιγάρο χωρίς φαγητό, ο όμορφος μοντέλος κατεβάζει 2 ποτηράκια σαμπάνια στο άψε - σβήσε. Ο Matthew πάλι είναι η χαρά της ζωής. Αυτή είναι η δεύτερη πασαρέλα που κάνει και ο δημιουργικός διευθυντής του την πέφτει και του υπόσχεται λαγούς με πετραχείλια, not bad at all. Καθώς τους ντύνουν, τους χτενίζουν τους περιποιούνται, έρχονται και οι οδηγίες σχετικά με το catwalk, με μια εντολή από τον maestro Ennio : "Περπατάμε straight ahead, ίνδαλμα και θεός μας ο David Bowie". O Μatthew δεν έχει κανένα πρόβλημα, ο Tomek με 2-3 ποτήρια τρεκλίζει, επικρατεί ένας πανικός, η αβεβαιότητα κορυφώνεται...και ξαφνικά βγαίνουν στην πασαρέλα. Και όλα δια μαγείας είναι όμορφα. Η ατμόσφαιρα, η μουσική, το μισοσκόταδο και το κοινό που μετα βίας φαίνεται, οι φωτογράφοι στο τέλος του διαδρόμου. Για 3 λεπτά νιώθουν ότι είναι το επίκεντρο 500 ατόμων. Για 3 λεπτά μόνο αυτοί έχουν σημασία. Για 3 λεπτά γίνονται μικροί θεοί. Καθόλου άσχημα Matthew και Τomek. 
Ευχαριστούμε θερμά την Βαλιάνα Βαριαντζά για τις αποκλειστικές φωτογραφίες της επίδειξης. 

ENG : Check out exclusive photos from Costume National men F/W 2014 - 2015 by talented photographer, miss Valiana Variantza.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις