New personal style post : Restart your style with a message

Είναι Δευτέρα, μια νέα εβδομάδα ξεκινά και εσύ κάνεις RESTART. RESTART στο στυλ σου, στη ντουλάπα σου, σε αυτό φαίνεσαι αλλά και σε αυτό που δείχνεις με τον καλύτερο συνδυασμό που παίζει σε αυτή την πόλη : CU Around και FACTORY OUTLET. Αναρωτιέσαι πως γίνεται αυτό? Θα σου πω αμέσως, τα πράγματα είναι απλά : Αν είσαι συνδρομητής CU Around στέλνεις μήνυμα και γράφεις FACTORY στο 54646 (χρέωση 0,2€/κωδικό). Θα λάβεις  αμέσως 1 μοναδικό κωδικό αποκλειστικά για τα Factory Outlet από το CU Around. Πηγαίνεις στη reception, λες τον κωδικό σου και παίρνεις δωροεπιταγή 10 Ευρώ που ισχύει και στα δύο καταστήματα FACTORY OUTLET (Aεροδρομίου και Πειραιώς) για αγορές άνω των 40 ευρώ. Και επειδή κάθε CU συνδρομητής δικαιούται 1 κωδικό ανά 15 ημέρες, πηγαίνεις κάθε δύο εβδομάδες και ανανεώνεσαι γενικότερα, αλλά και ειδικότερα. 
Μα γίνεται η εβδομάδα να μην ξεκινήσει με τα καλύτερα νέα που κυκλοφορούν εκεί έξω? CU Around +  FACTORY OUTLET : το ζεις. Σου πάει. Το ξέρεις. Εγώ...C U AROUND - Margaret. 
Για τη σημερινή φωτογράφιση διάλεξα τα εξής όμορφα από το FACTORY OUTLET:  Μαύρο top και jacket Maison Scotch, jean παντελόνι Reyn και παπούτσια Guess.
Περισσότερο FACTORY OUTLET EΔΩ !
Περισσότερα για την προσφορά της CU Around ΕΔΩ !
Θέλω να ευχαριστήσω τους ATHENS SHOOTERS για τη συνεργασία στη σημερινή φωτογράφιση. Περισσότερα για τους ATHENS SHOOTERS ΕΔΩ ! 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις