Precious holiday tip : Presenting the most funky boutique in the Greek islands

Διακοπές στην Αντίπαρο. Θάλασσα, βουτιές, ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπεία, ξάπλες, φαγητό (ωχ Παναγία μου!), ύπνος...και κατάληψη. Ναι, καλά διαβάσατε. Κατάληψη. Ένα απόγευμα με έπιασε το επαναστατικό - εξερευνητικό μου. Εμφανίστηκα ως φάντης - μπαστούνι στην μπουτίκ της Μαριλίζας, στη χώρα της Αντιπάρου. Η Μαριλίζα στην αρχή τρόμαξε έτσι όπως με είδε, φουριόζα, αλλά όταν της είπα τι είχα στο μυαλό μου ηρέμησε (ίσως αυτό να οφείλεται στα κοκτέιλ που αρχίσαμε να πίνουμε από το Ναυάγιο που είναι παραδίπλα). Και προχωρώ στο κυρίως θέμα. Μην ψάχνετε πολύ για να ανακαλύψετε ωραία πράγματα. Η Mariliza είναι η πιο "ψαγμένη" boutique των Κυκλάδων.Το θέμα είναι απλό.

Βρίσκεις αυτά που δεν βρίσκεις πουθενά άλλου. Όλα είναι διαλεγμένα από την ίδια τη Μαριλίζα με πολύ αγάπη και γούστο. Μοναδικές δημιουργίες που έρχονται από όλα τα μέρη της υφηλίου, πριν ακόμα τα δεις και τα ποθήσεις τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας. Αυτό βέβαια δεν μου έκανε καμία κάνει εντύπωση αφού το κορίτσι "έστηνε" τα πιο δημοφιλή περιοδικά της Ελλάδας και ενημερωνόταν πάντα απευθείας από το εξωτερικό. Τα πιο funny t-shirts με μηνυματάκια που σε κερδίζουν με την πρώτη καθώς και συλλεκτικά t-shirts, όπως αυτό που φοράει o Ryan Gosling. Τα brands είναι πολλά και όλα ιδιαίτερα. Φυσικά γίνονται ανάρπαστες οι δημιουργίες της ίδιας σε ρούχα και αξεσουάρ. Και όλα περνάνε από τα χέρια της. Ζωγραφισμένα καπέλα με ματάκια και λουλούδια ταξιδεύουν στα studio της Universal και στο Hollywood. Τα statement κολιέ της Μαριλίζας γίνονται ανάρπαστα στο νησί και όχι μόνο. Θα σας σκάσω τώρα και την μυστική πληροφορία : πελάτισσα είναι η Τατιάνα (αν σου έρχεται στο νου η Στεφανίδου, συγνώμη αλλά είσαι σε λάθος blog). H κυρία Μπλάτνικ, που έχει παντρευτεί τον Νικόλαο. Αν και πάλι έχεις απορία για το ποιος είναι ο Νικόλαος....Γεια σου.
p.s. Θα επανέλθω με Mariliza την Δευτέρα σε εντελώς διαφορετικό tone και θα σου δείξω πως μπορείς να καλύψεις τις στυλιστικές σου ανάγκες από το πρωί μέχρι το βράδυ.


Δερμάτινα χειροποίητα σανδάλια για όλους - kids included. Yπάρχει ηλικιακό όριο για το στυλ ?

Αγαπημένα t-shirts, έχω την ίδια απορία με αυτό το μπλεδάκι, το μεσαίο....

Φέτος η Mariliza έχει ωραία πράγματα και για τα αγόρια. 


Tatiana Blatnik's choice. 
Εδώ με βλέπετε να κρατώ το απόλυτο trend του καλοκαιριού και αντικείμενο πόθου πολλών  αλλά λίγων τυχερών κοριτσιών (είπαμε, τα κομμάτια είναι μοναδικά!). The kilimi bag!
Γεια σας από εμένα και την Mariliza!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις