Miss Margaret says : I love my slip on sneakers!

 Kenzo for VANS

 Givenchy 
 Mother of Pearl 
 Zara
 Jimmy Choo
Maison Martin Margiela
Vince
 YSL
Steve Madden 
Celine 
Michael Kors 


Πως ξεκινά η διαμόρφωση των trends ? Μαζεύεται μια επιτροπή 10 ατόμων στην μαμά του παγκόσμιου χρήματος Ελβετία, είναι και η Wintour στην επιτροπή για να μην ανησυχείς, και τηλεφωνούν στους mega-στοκατζίδες για να μάθουν πόσα και τι τόπια ύφασμα υπάρχουν σε απόθεμα. Παραθέτω σχετική συνομιλία :
Hello, is this Kostas on the phone? 
Αννούλα, εσύ είσαι μανίτσα μου? Τι γίνεται ρε παιδί, χαθήκαμε. Να σου πω Άννα, έχουμε ένα θεματάκι, ο Τασούλης άνοιξε το υπόγειο και βρήκε 10.000.000 τόπια ροζ μάλλινο και cameo. Να μην τα πετάξουμε ζαργάνα μου είναι κρίμα. Κάνε κάτι κι εγώ θα σε στείλω αεροπλάνο στο Νιού Γιόρικα για να σε φέρω στην Αθήνα, να σε κεράσω ψαράκι στην Καστέλα και μετά να σε πάω για ποτό στο G.B...................To ακουστικό κλείνει με τη μία, χέστηκε η άλλη για την Καστέλα και το G.B. γουστάρει όμως το ροζ μάλλινο και ξαφνικά όλα στη ζωή μας είναι ροζ και military. 
Για το slip on sneaker σκέφτομαι κάτι πιο intriguing : κάποια γούσταρε να την πέσει σε γκομενάκι πολύ athletic με γρήγορο περπάτημα αλλά με την τακούνα που να προχωρήσει η καψερή και πως να τον φτάσει. Έδωσε λοιπόν διαταγή σε σχεδιαστές, στυλίστες και ψώνια, βρώμισε ο κόσμος sneakers (όχι ότι με χαλάει) και τώρα τρέχουμε όλοι (άντρες και γυναίκες) πίσω από τα γκομενάκια άνετα και άφοβα (το δεύτερο παίζεται)
Σας φιλώ * Marg. 
ENG : Givenchy, Michael Kors, Celine, ZARA. The slip on sneakers are gaining ground in this latest fashion games and we can wear them all the time. Choose your favorite and hit the fashion path with style and grace. Bisous - Margaret. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις