Νew personal style post : Τhe difference between fiction and reality

Σε μια πρόσφατη έρευνα στο διαδίκτυο, τα φλέγοντα ερωτήματα που προσπαθούν να απαντηθούν είναι τα εξής : "Γιατί οι Γαλλίδες είναι κομψές?", "Γιατί οι Γαλλίδες είναι καλύτερες μητέρες?","Γιατί οι Γαλλίδες τρώνε πολύ βούτυρο αλλά δεν παχαίνουν?", "Γιατί φλερτάρουν οι Γαλλίδες ?", "Γιατί οι Γαλλίδες γουστάρουν περισσότερο 69 αντί για το κορυφαίο 25?"...Διάβασα και τα απαντητικά "γιατί" και αποφάσισα να γράψω μια ιστορία (που ξέρω ότι γουστάρετε)...
Η Emmanuelle δεν ήταν και ο πιο εύκολος χαρακτήρας. Δύστροπη, κυκλοθυμική, ευμετάβλητη, με εκδηλώσεις άκρατης υστερίας, όταν κυκλοφορούσε στο Marais κόλαζε ακόμη και τους πιο αδιάφορους του γυναικείου κορμιού, δηλαδή τις ξερακιανές φαρμακόγλωσσες καρακάξες. Την περιτρυγίριζε ο Pierre, ένας barman του Les Bans, παιδί ενός ΜαροκινοΙνδού και μιας Καταλανογαλλίδας, ψηλός, μελαχρινός, με αμυγλαδωτό μάτι, τον έλεγες και λίγο Ritz της Τόλμης και Γοητείας. Η Emmanuelle στα παλιά της τα παπούτσια κι όχι μόνο, τον φάσωσε 2 φορές και ξενέρωσε γιατί ο τύπος ήταν πολλά λόγια και στην πράξη σχεδόν τίποτε. Αυτά συζητούσε κάθε φορά που πήγαινε στο κομμωτήριο του Deluxe Baiser, ενός συνειδιτοποιημένου, ακτιβιστή gay που τώρα τελευταία τα είχε με τον YSL (έτσι τουλάχιστον ήθελε να πιστεύει). Του έλεγε λοιπόν η Emmanuelle πόσο ξενέρωνε με τα αγοράκια που της την έπεφταν και τι ζητούσε από έναν άντρα, την άκουγε αυτός. Καφέδες, τσιγάρα, απογευματινό μπλα μπλα και ξαφνικά ένα απόγευμα πάνω στην κουβέντα για το αρεστό μέγεθος ενός πέους,  ο Baiser ένιωθε να φουντώνει. Τα μάτια της Εmanuelle γούρλωσαν γιατί επιτέλους έβλεπε αυτό που ζητούσε εδώ και καιρό αλλά το θέμα ήταν άλλο, ο ακριβώς απέναντι δεν γενικώς. Ο καημένος ο Baiser δεν ήξερε τι να κάνει, που να κρυφτεί. Ήξερε όμως η Em. Σηκώνεται απότομα, τον γραπώνει, τον κολλάει στον τοίχο και του ρίχνει το φιλί του αιώνα. Ο Βaiser της σκίζει το μπλουζάκι, 2 υπέροχα αφροδίσια στήθη πετάγονται μέσα από το μακό, 2 πόδια ανοίγουν και ξαφνικά ένα πρωί πέφτει από το πουθενά το baiser του αιώνα μέσα σε ένα κομμωτήριο στο Cartier Latin. Από εκείνη την ημέρα και μετά Emmanuelle και Baiser δεν ξαναμίλησαν.........Συμπέρασμα : αν κάνετε ότι γουστάρετε όπως οι Γαλλίδες, πιθανά αυτό να μη σας βγάλει πουθενά αλλά τουλάχιστον θα γκρεμίσετε κάποια στερεότυπα.
Πάμε τώρα και στις λεπτομέρειες : γυαλί Rayban, δερμάτινο Pull and Bear, ζώνη ZARA, μπλουζάκι GAP, φούστα Antonios Markos, γόβες Nine West, o κουμπαράς μου για τσαντάκι. Merci. 
ENG: Full of sunshine, having fun, wearing clothes I really like. My jacke is from Pull and Bear, my belt is from ZARA, my t-shirt is from GAP, my skirt is from Antonios Markos, my heels are Nine West and I am holding my moneybox as a clutch. Hope you like it. Bisous, Miss M. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις